Aanmelden

Wanneer u een flight afneemt, heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf ook in het zonnetje te zetten. Onderstaand de mogelijkheden.

 Sponsorpakket € 850,=

  • U mag met drie personen deelnemen aan het golftoernooi incl. eten en 5 consumptiebonnen
  • Deelnemers krijgen golfballen en een lunchpakket bij aankomst
  • Vermeld op de website van www.golf4health.nl
  • U wordt vermeld op social media
  • Bedrijfsinformatie mag in de goody bag worden gedaan
    Alle deelnemers ontvangen een goody bag

Laat uw bedrijf een hole sponseren

Voor  €350,= kunt uw logo, tijdens de Golf4Healthdag op 19 juni 2020 schitteren in één van de holes van Golfclub Kleiburg. Deze flag kan voor u ontworpen worden door ons Marketing en Communicatiebureau Some Time.

Een feather flag voor uw bedrijf die de hele dag op de golfbaan zal wapperen met uw verhaal. Heeft u al een feather flag, dan zijn de kosten €250,=.

Bij sponsoring staat uw bedrijf uiteraard ook genoemd in ons Golfmagazine, wordt u genoemd op onze social media kanalen en kunt u een brochure of kortingsbon in de goodybag meegeven. Aan het eind van de dag kunt u de feather flag mee naar huis nemen en voor andere activiteiten gebruiken.

Vergeet niet dat dit bedrag en het bedrag voor de gekochte flight aftrekbaar zijn. Wij zijn immers een Nederlandse Stichting met een ANBI status. Onze penningmeester kan dit zo voor u regelen.

Ook voor flyers voor in de goody bag bent u bij ons samenwerkend Communicatie en Marketingbureau Some Time aan het juiste adres. Kijk op de website voor meer informatie: www.some-time.nl

 

AANMELDEN Golf4Health 2020

 

Na aanmelding ontvangt u van ons een factuur.
Wij verzoeken u de betaling dan binnen 14 dagen over te maken op:
NL27 RABO 0325 550581 t.n.v. Stichting vrienden van Health Promoters.