Wilt u exposure bij de bedrijven geven die meedoen met ons Golfevenement op 19 juni? Bedrijven en Bekende Nederlanders doen mee aan het vierde Golf4Health event. Deze mensen krijgen onze glossy mee met verhalen over de Health Promoters, waarom de bekende Nederlanders mee willen doen aan dit goede doel, wat we bereikt hebben en wat onze plannen niet alleen in Zuid-Afrika maar ook in Lesotho, Curaçao en Suriname zijn. Daarnaast liggen de glossy’s ook voor het publiek van Golfclub De Kleiburg en bij verschillende organisaties die meedoen om mee te nemen voor klanten.

Tijdens dit event op 19 juni 2020. golfen grote bedrijven en ook de kleinere bedrijven zoals Hugo Lens uit Oostvoorne, om geld in te zamelen voor de Health Promoters. Dit doen zij niet alleen. In iedere flight speelt een bekende Nederlander mee. Namen zoals Tom Okker,Koert-Jan de Bruin, Willeke van Ammelrooij en Olga Commandeur.

Een advertentie in onze glossy kost slechts € 50,00 euro voor de kleinste versie en voor een hele pagina betaalt u € 150,00 Daarmee kunnen we het werk van de Health Promoters de exposure geven en dus mogelijk maken. U ontvangt van ons een factuur waarin deze donatie wordt omgeschreven.