De Eenhoorn maakt videoverslag van Golf4Health 2019.

Op 14 juni 2019 werd er op Golfclub Kleiburg in Brielle voor de derde maal  gegolft voor de Health Promoters, een stichting die in Zuid-Afrikaanse townships voorlichting geeft over het belang van hygiëne en gezond leven.

Het toernooi was ruim uitverkocht met 26 zogenoemde flights (groepen van vier spelers). De flights werden gekocht door ondernemingen en organisaties die dan een bekende Nederlander in hun spelersgroep opnamen. Onder hen waren actrice Willeke van Ammelrooy, operazangers Marco Bakker en Ernst Daniel Smid, zangeres Gemma van Eck, acteurs Koert-Jan de Bruijn, Wilbert Gieske, Peter-Paul Muller en Winston Post, hotelier Willem ‘Reim’ Reimers en voormalig politiewoordvoerder Klaas Wilting. Ook oud-topsporters zoals Nellie Cooman, Olga Commandeur, Willem van Hanegem, Willy van de Kerkhof, Aron Winter, Tom Okker en Betty Stöve speelden mee voor het goede doel.

Over De Eenhoorn
Eenhoornfilm is een Filmgroep die zich bezig houdt met de ondersteuning van sociale projecten, promotiefilms, documentaires, reportages, filmportretten, maandthema’s en interviews.
Onafhankelijk Filmplatform De Eenhoorn was door de organisatie uitgenodigd om in samenwerking met Golfclub Kleiberg een videoverslag te maken van dit succesvolle golfevenement.

Deze video voldoet aan artikel 13 van de privacywetgeving en kan worden gedeeld en gepubliceerd.